Wednesday, March 21, 2007

Chat, blog og et spørsmål til undring ;)

Jess jess, så var det det å skrive fagblog da... Er ikke helt sikker på hva en skal skrive her, men har tyvtittet litt på deres :P Vel, ang. kommunikasjonstyper som chat og blogging så synes jeg de skal settes i hver sin kategori. Chat er som vi jo har snakka mye om noe som skjer her og nå og er på en måte en samtidig dialog, mens blog ikke er det. I tillegg chatter en ofte når en først har noe å si til mottakeren. Og en velger mottaker(e) selv. Jeg pleier sjelden å bare skrive ett eller annet og trykke det ut til hvem som helst på lista mi :P

På en blog derimot så har man ingen reelle mottakere (ingen i tankene kanskje) så det en skriver her blir mer uspesifisert... Det er kanskje derfor jeg er så dårlig til dette ;) Men en fagblog derimot har jo oss som mottakere; elevene i 1112 og Ruth, så kan være det gjør det litt enklere.

Jeg lurer på en ting, tror dere vi kunna ha overlevd i et skriftløst samfunn? Altså at ingenting noen gang harblitt skrevet ned eller kommer til å bli det... Kun muntlig kommunikasjon liksom... Hva tror dere? Hadde samfunnet vært HELT ulikt i dag?

No comments: